Piikkiön seurakunta

Perustietoa Piikkiön seurakunnasta

Piikkiön seurakunta toimii entisen Piikkiön kunnan alueella. Se tuli mukaan seurakuntayhtymään kun Piikkiön kunta liitettiin Kaarinan kaupunkiin vuonna 2009.

Vuonna 2013 seurakunnan väkimäärä oli 6251. Kirkkoherrana toimii Merja Hermonen.

Kirsi Huoponen 25 | 33

Tutkija Åbo Akademin teologisessa tiedekunnassa, toiminut myös pappina. Harrastuksena koirat ja kokkailu.

"Minun seurakuntani on yhteisöllinen ja paikallinen osa universaalia Kristuksen kirkkoa."

Ulla Hörkkö 26 | 34

Kuvateksti

Myyntipäällikkö, harrastaa lenkkeilyä ja lukemista.

"Minun seurakuntani, Piikkiön seurakunta on avoin, reilu ja suvaitseva. Kaikki toivotetaan tervetulleiksi, jokaista ihmistä kannustetaan ja tuetaan."

Eero Kaumi 27 | -

Katekeetta eli Raamatun ja kristinopin opettaja, harrastuksena antiikki ja vanhat tavarat.

"Minun seurakuntani on profeettojen ja apostolien perustukselle rakennettu, kulmakivenä Kristus." "

Juhani Korvensyrjä - | 35

Maanviljelijä, eläkeläinen

Marjariitta Oksanen - | 36

Kotihoitaja, työskennellyt viime vuodet vanhusten parissa. Kokemusta srk:n luottamustehtävistä. Ystävätoiminta-aktiivi, joka harrastaa myös laulua ja leipomista.

"Minun seurakuntani on minulle rakas. Sen henkilöstö on lämminhenkistä ja läsnäolevaa. Toivon sille kaikkea hyvää."

Risto Tahvonen 28 | 37

Professori, MTT:n puutarhatutkimuksen johtaja (eläk.), dosentti (Hy), Puutarhaliiton edustajiston pj, kokemusta kuntahallinnosta (Piikkiö). Harrastuksena puutarhanhoito, kalastus, metsästys sekä metsästykseen liittyvä koirien koulutus.

"Minun seurakuntani on luonut suomalaisen yhteiskunnan moraali- ja käytösmallit, jotka ilmenevät mm. perheiden perustoiminnassa. Seurakunnan työ jatkuu elämänhallinnan uusissa tilanteissa esimerkiksi kaikille tarjottavien kirkollisten palvelujen muodossa."

Sinikka Tuomarila 29 | 38

Rehtori, eläkeläinen, kokemusta monista yhteiskunnalisista luottamustehtävistä.

"Minun seurakuntani on tulvillaan iloista ruohonjuuritason toimintaa, jossa toteutuu Kultainen sääntö!"

Tiina Tuomarila 30 | 39

Sairaanhoitaja

Sanna Tähkämaa 31 | 40

Yrittäjä ja maanviljelijä, joka kotitilallaan Piikkiön Harvaluodossa kasvattaa luomulampaita, mukana monissa kotikunnan luottamustehtävissä.

"Minun seurakuntani on helposti lähestyttävä, lämminhenkinen paikka, jossa rakastetaan lähimmäistä ja pidetään huolta kaikista."

Mirja Väihkönen 32 | 41

Kodinhoitaja, kolme aikuista lasta, neljä lastenlasta. Pitää luonnossa liikkumisesta, lukemisesta ja leipomisesta.

"Minun seurakuntani on iloinen ja rakastava, surua ja menetystä unohtamatta."